Cristina si Adrian

Culorile, texturile, micile detalii au fost surprinzatoare atat in buchete cat si la lumanarile de cununie. Desi diferite, armonizarea dintre buchete si lumanari a fost perfecta, avand in final imaginea delicata, romantica pe care ne-am dorit-o. Multumim Buticul Chic!

Cristina & Cristi

Pentru ca florile ne reprezinta atat pe noi, ca persoane cat mai ales sufletul nostru,am decis sa colaboram cu Buticul Chic. Am fost incantati de aranjamentele florale inspirate parca din viata noastra, iar mireasma delicata a florilor ne-a surprins extrem de placut! Cu siguranta vom mai apela la voi!  

buchet mireasa
buchet mireasa
L    aura & Liviu

Multumim Buticul Chic pentru ca ai fost alaturi de noi la unul din evenimentele cele mai importante din viata noastra! Creatiile voastre ne-au cucerit atat pe noi cat si pe invitatii nostri.  

decoratiuni nunta
L ucica & Silviu

Am trecut, dupa un an si jumatate, pe langa biserica din Bran, unde am celebrat nunta de argint. Ne-am amintit cu placere de eveniment si de cei care ne-au fost alaturi. Printre ei, Simona de la Buticul Chic, care, cu drag, pricepere si rafinament, a realizat lumanrile si buchetele ce au impresionat prin simplitate, frumusete si bun gust. Timpul a trecut, insa gesturile si amintirile frumoase au ramas. Multumim!

lumanari cununie
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon