Florile nuntii tale


Nunta proprie este cu siguranta unul dintre evenimentele din viata pe care ti-l doresti a fi cat mai aproape de perfectiune. De la rochia de mireasa, biserica, locul destinat desfasurarii petrecerii, muzica si menu pana la eventuala panglica prinsa de buchet, toate vorbesc despre personalitatea si visele tale.

Buchetul de mireasa ramane unul dintre accesoriile importante, atat prin faptul ca imaginea miresei este de neconceput fara el, cat si datorita traditiei legate de aruncarea sau pastrarea lui. Ca urmare, cand vine vorba despre florile nuntii tale, cu siguranta buchetele vor fi in fruntea clasamentului ca investitie.

Lumanarile sunt urmatoarele pe lista prioritatilor, fiind obligatorii pentru cununia religioasa. Fie ca alegi un design minimalist, optezi pentru lumanari lungi sau scurte, florile armonizate cu buchetele, vor urma pe lista ta.

Cocardele si corsajele din flori naturale, destinate cel putin persoanelor cele mai importante din cadrul evenimentului, se bucura si ele de atentie.

Printre cheltuielile atat de importante, incepand cu rochia de mireasa si sfarsind cu muzica, coroborate cu oferta de nerefuzat a saloanelor in materie de decoratiuni, observ ca din ce in ce mai putina atentie si disponibilitate financiara este acordata aranjamentelor pentru mese si prezidiului. Lucru de inteles judecand strict pragmatic: "Florile sunt scumpe si se ofilesc. Pentru invitati importante sunt mancarea si atmosfera". Foarte adevarat. Insa chiar asupra atmosferei de la nunta as vrea sa ma opresc.

Propunerea mea este, in situatia in care nu ai fost inca in calitate de invitata la o nunta, sa iti imaginezi masa la care te-ai aseza si la care vei petrece ceva vreme alaturi de alti invitati, cel putin pana la momentul dansului mirilor. Detaliile legate de organizarea mesei iti vor atrage negresit privirea, de la aranjamentul floral la textura fetei de masa, servete, decoratiuni, carduri cu numele invitatilor, marturii, modul in care ele se armonizeaza, contribuind de fapt la conturarea acelei atmosfere care sa genereze emotie placuta, despre care vorbeam. Este o carte de vizita, este modul in care mirii isi arata consideratia fata de invitati.

Da, florile pot fi costisitoare si cu siguranta perene. Insa bunul gust, accentele inedite si decoratiunile potrivite, impreuna cu aranjamente florale special gandite in functie de bugetul tau, vor fi apreciate la fel de mult ca muzica si preparatele culinare.Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square